Дискусія: ВИБОРИ 2019. Запрошуємо на захід

15 квітня, о 16:00 в Народному домі (Франкова світлиця) відбудеться дискусія “Вибори 2019”.

ЗАПРОШУЄМО ВАС ДО ЖИВОЇ ДИСКУСІЇ, НЕЗВАЖАЮЧИ НА ПОЛІТИЧНІ УПОДОБАННЯ.

Модератор дискусії Andriy Yurkevych.

Напруга навколо цієї події не вщухає: вулиці міст знову наповнюються агітацією, соціальні мережі вже давно заполонені гарячими суперечками, онлайн дискусіями, засоби масової інформації транслюють безліч неоднозначних матеріалів та політичного бруду на обидва політичні табори. Хтось розчаровується, а хтось радіє.
Як посеред цього усього зберегти тверезість розуму, аби 21 квітня піти на виборчу дільницю і зробити свій вибір максимально впевнено та щиро?
Пропонуємо наступне засідання Клубу “Активної Громади” присвятити ще одному способу натренувати критичне мислення та зробити свій вибір для голосування у другому турі виборів.

Примітка.

Всеукраїнська ініціатива “Активна Громада” – об’єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у вирішенні місцевих проблем. Ініціатива створена в рамках діяльності Інституту “Республіка”.
Проект “Активна Громада: право вибору” впроваджується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI) за фінансової підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top