23 квітня – презентація книги Мирослава Мариновича про Андрея Шептицького у Дрогобичі

Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS), Видавництво Старого Лева та редакція інтернет -порталу “Варто – Галицькі Новини” запрошують на презентацію книги Мирослава Мариновича «Митрополит Андрей Шептицький і принцип ‘позитивної суми’» у Дрогобичі.

Коли: 23 квітня 2019 року, 16:00
Де: головний корпус Державного дрогобицького педагогічного університету ім. Івана Франка (актовий зал)

У межах презентації автор, відомий громадський діяч та проректор з питань призначення та місії Український католицький університет UCuniversity Myroslav Marynovych представить свою роботу, а також відбудеться обговорення книги зі спеціально запрошеними гостями.
Книга містить ґрунтовний аналіз інтелектуальної спадщини Митро­полита Андрея Шептицького через 4 аспекти: богословське підґрунтя, сфера економічних стосунків, національна сфера, міжрелігійна та міжконфесійна сфери. Автор книги проводить ціннісний аналіз, за допомогою якого прикладає вчення Шептицького, його зосередженість на формуванні мислення у стилі win-win до нинішньої геополітики – до ситуації в Україні, Європі, США та Росії.

*Книгу видано за підтримки випускників #LvBS: магістерської програми Key Executive MBA, магістерської програми з інновацій та підприємництва, а також магістерської програми з управління персоналом та організаційного розвитку, яким автор складає велику подяку.

Участь у події безкоштовна. 

Реєстрація за посиланням: https://lvbs.top/028

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top