У Зеленського пропонують Порошенку провести дебати по телемосту

У штабі кандидата у президенти Володимира Зеленського запропонували іншому кандидату та чинному главі держави Петру Порошенку провести дебати по телемосту, якщо він вирішить 19 квітня прийти у студію Суспільного, а не на НСК «Олімпійський».

Про це заявив керівник штабу Іван Баканов, передає УНІАН.

«Щоб ні в кого не склалося враження про те, що ми уникаємо таких дебатів, ми пропонуємо провести телеміст, якщо Петро Олексійович (Порошенко — ред.) буде в студії на «Суспільному», а ми будемо на НСК «Олімпійський». Будь ласка, можна поєднати картинки і продебатувати в прямому ефірі», — заявив він.

Баканов зазначив, що Зеленський хоче провести дебати на НСК «Олімпійський», а не в телестудії, бо «на стадіоні більш відкрита атмосфера».

Нагадаємо:

  • Кандидат в президенти України Володимир Зеленський погодився на дебати з Петром Порошенком, але тільки на стадіоні «Олімпійський» у Києві. Також він заявив про необхідність здати аналізи на алкоголь і наркотики перед дебатами.
  • Порошенко погодився на ці умови та запропонував Зеленському здати аналізи в медпункті стадіону НСК «Олімпійський».
  • У штабі Зеленського заявили, що той не готовий здавати аналізи в медпункті стадіону НСК «Олімпійський», бо його контролює держава, тому Зеленський скористався послугами приватної лабораторії «Євролаб».
  • Порошенко заявив, що чекає на Зеленського на Олімпійському 14 квітня, але Зеленський планує дебатувати 19-го. Пізніше Порошенко сказав, що готовий до дебатів як 14 квітня, так і 19-го.
  • У штаб Порошенка уточнили, що 14 квітня — «ключова дата»для проведення дебатів, бо проводити дебати 19 квітня запізно, адже на наступний день буде «день тиші».
  • Національний спортивний комплекс «Олімпійський» отримав запити на проведення дебатів 14 і 19 квітня від уповноважених представників кандидатів у президенти.
  • За підрахунками Суспільного, вартість дебатів на «Олімпійському» складе 5,9 мільйона гривень.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top