Зеленський та Порошенко ніяк не домовляться про дебати — шоумен хоче провести їх 19-го, а президент —14-го

Кандидат у президенти Володимир Зеленський заявив, що дебати з Петром Порошенком відбудуться на НСК «Олімпійський» 19 квітня.

Про це шоумен повідомив у своєму відеозверненні.

 

Wyświetl ten post na Instagramie.

 

#дебати

Post udostępniony przez Владимир Зеленский (@zelenskiy_official)

Зеленський закликав свій електорат допомогти йому обрати питання, які він поставить Порошенку на дебатах.

«Я думаю, що у народу України за 5 років дуже багато питань до Порошенка, які ви не можете йому поставити, але я можу від вашого імені. Тому, будь ласка, пишіть в коментарі, яке питання саме ти хочеш поставити Порошенку», — зазначив кандидат.

А ось президент Петро Порошенко закликав Володимира Зеленського 14 квітня з’явитись на стадіоні «Олімпійський» у Києві для проведення дебатів між кандидатами. Про це Порошенко заявив в ефірі телеканалу «Україна».

«Хочу наголосити, що 14 квітня у наступну неділю, я на Республіканському стадіоні («Олімпійському», ред.), саме там де запропонував пан Зеленський, чекаю його для проведення дебатів. Думаю, що 19 або 20 година буде оптимальним терміном», — заявив Порошенко.

Президент також закликав приходити на стадіон глядачів та усі канали, щоб дебати були проведені «як хотів Володимир Зеленський».

«Зійти з цієї позиції, це буде безвідповідально по відношенню до країни та по відношенню до виборців», — сказав Порошенко про імовірну відмову Зеленського від дебатів.

Порошенко також заявив, що готовий на початку наступного тижня пройти тест у Всесвітньому антидопінговому агентстві (WADA), як це раніше запропонував кандидатам в президенти український боксер, екс-чемпіон світу Володимир Кличко. «Я ці тести одразу пройду по прибуттю (представників WADA, ред.)», — сказав Порошенко.

Раніше Порошенко закликав Володимира Зеленського не уникати дебатів, заявивши «Будьте мужиком, приходьте на дебати».

 

Нагадаємо:

  • Кандидат в президенти України Володимир Зеленський погодився на дебати з Петром Порошенком, але тільки на стадіоні «Олімпійський» у Києві. Також він заявив про необхідність здати аналізи на алкоголь і наркотики перед дебатами.
  • Порошенко погодився на ці умови та запропонував Зеленському здати аналізи в медпункті стадіону НСК «Олімпійський».

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top