Триває збір коштів для родичів дрогобичанки Тетяни Гужви, яку вбили в США

Триває збір коштів для родичів дрогобичанки Тетяни Гужви, яку було вбито в США, ймовірно, її чоловіком.

У загиблої залишилася дворічна донька.

Кошти необхідні для транспортування тіла у Дрогобич.

Реквізити для допомоги: 
5168 7554 3712 2126 Гужва Надія Миколаївна ( мати Тетяни Гужви) 

 

Не будьте байдужими до чужої біди!!!

 

Також кошти можна перерахувати, перейшовши за посиланням:  https://www.gofundme.com/539kna-justice-for-tania?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=fb_dn_cpgnstaticsmall_r&fbclid=IwAR3J-0pVR6G9mYFaegUMI_CAsC3oP3mDFPe2a6KpXpIdSTNgOnltfuoDDk4

Інструація, як перерахувати кошти на платвормі  GoFundMe:

1. Ввести суму пожертвування;
2. Ввести дані, в полі “Refered by” та натиснути “Continue”;
3. Вводимо дані банківської карти (номер, ім‘я на кого зареєстрована, MM/YY – це строк придатності вашої банківської карти, вказаний під номером, та CVV код – трьох значне число вказане з іншої сторони карти), місто, наприклад Drohobych, область Lviv, та ваш поштовий індекс, нажимаємо Next;
4. В останньому вікні звіряєте інформацію та підтверджуєте.

Якщо ваше пожертвування відхилене, то, мабуть вам потрібно збільшити інтернет ліміт для вашої банківської карти.

Відомо, що молоду українку Тетяну Гужву знайшли мертвою в будинку на бульварі Вашингтон у четвер, 4 квітня, увечері. За підозрою у вбивстві затримали її 31-річного чоловіка Фуада Пашаєва.

Декілька років тому, ще будучи студенткою, дрогобиччанка Тетяна поїхала в Америку. Там вийшла заміж і народила доньку. З чоловіком прожила три роки і увесь цей час Пашаєв пиячив і чинив насильство проти жінки.

Тетяна Гужва 3 січня звернулася зі заявою в поліцію — боялася, що чоловік хоче її вбити. Тоді йому пред’явили обвинувачення у домашньому насильстві за 11-ма пунктами проти Тетяни. Пашаєва зокрема звинуватили в придушенні жінки, незаконному позбавленні волі, нищенні майна, нападі та інші п’ять пунктів неправомірної поведінки.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top