Порошенко — Зеленському: «Будьте мужиком, приходьте на дебати»

Чинний президент Петро Порошенко закликав Володимира Зеленського не ставити умов і прийти на дебати у другому турі виборів.

Відповідне звернення Порошенко опублікував у Facebook.

«Не бійтеся, дебати це не страшно, це нормальна політична традиція. І за своє життя я не раз приймав виклики, і не лише від політичних опонентів, але й від сильних ворогів. Не шукайте причин і не ставте умов. І ніким не прикривайтеся. Це — некрасиво. Будьте мужиком, приходьте на дебати, стадіон, так стадіон. Я чекаю», — сказав президент.

Нагадаємо:

  • Кандидат в президенти України Володимир Зеленський погодився на дебати з Петром Порошенком, та тільки на стадіоні «Олімпійський» у Києві. Також він заявив про необхідність здати аналізи на алкоголь і наркотики перед дебатами.
  • Порошенко погодився на ці умови та запропонував Зеленському здати аналізи в медпункті стадіону НСК «Олімпійський».
  • У штабі Зеленського заявили, що той не готовий здавати аналізи в медпункті стадіону НСК «Олімпійський», бо його контролює держава. Шоумен покликав президента Петра Порошенка здати аналізи до лабораторії Eurolab.

Попри заяву спікера штабу Зеленського, що всі його умови вже озвучені, згодом команда шоумена оприлюднила новий ролик за участі кандидата, на якому той запропонував Юлії Тимошенко стати «незалежним арбітром» на дебатах між ним та Порошенком.

У Порошенка вважають, що це чергова спроба уникнути дебатів з боку Зеленського.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top