Зеленський і Порошенко здали аналізи. Як це все відбувалося і до чого тут “Свати”?

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський та чинний президент і кандидат на виборах Петро Порошенко здали аналізи на алкогольну та наркотичну залежність, але зробили це в різних лабораторіях у Києві.

 

 

Президент України, кандидат на виборах голови держави Петро Порошенкоприїхав до медпункту на НСК «Олімпійський» у Києві для здачі аналізів на вміст в організмі наркотичних речовин і алкоголю.

Президент прибув на НСК після 9-ої години і здав аналізи.

«Я так розумію, Володимира Олександровича не було? Я прийшов тебе нема», – сказав Порошенко.

Після здачі аналізів Порошенко сказав, що така процедура має стати законодавчою вимогою до всіх кандидатів у президенти у майбутньому, аби пересвідчитись, що в них немає алкогольної чи наркотичної залежності.

«Я вважаю, що це абсолютно необхідна позиція. Я вніс би відповідні зміни до законодавство, зробивши би цю процедуру обов’язковою, тому що питання відсутності алкогольної чи наркотичної залежності в кандидата і майбутнього президента є питанням національної безпеки», – сказав Порошенко.

В організмі президента України Петра Порошенка попередньо не виявлено ніяких психоактивних речовин. Як повідомив головний лікар київської міської наркологічної лікарні Володимир Ярий, про це свідчать результати швидкого тесту крові кандидата у президенти.

«З дозволу людини, яка проходила обстеження, ми використовували декілька способів із виявлення психоактивних речовин в організмі – це були і швидкі тести, результати яких я вже можу оприлюднити: жодної психоактивної речовини знайдено не було. Упродовж найближчих двох годин у нас буде можливість провести більше ґрунтовне обстеження… Після цього в нас буде повна інформація про наявність чи відсутність алкоголю в крові. І більш тривалий термін у нас займає процедура обстеження волосся разом із волосяним фолікулом – до двох тижнів, але ми докладатимемо зусиль, щоб максимально скоротити процедуру», – сказав медик.

Зеленський відмовився з’явитися в лабораторію НСК «Олімпійського», куди його закликав прийти його опонент на виборах, чинний президент Петро Порошенко.

За словами Зеленського, медпункт на «Олімпійському» не має необхідного обладнання.

Кандидат у президенти Зеленський здав аналізи в медичному діагностичному центрі Eurolab у Києві.

Зеленський прибув до лабораторії близько 7:30 і швидко пройшов всі процедури.

Спілкування Зеленського з журналістами ускладнювала його охорона, яка відтісняла представників ЗМІ від кандидата.

За словами Зеленського, результатів аналізів він очікує через три дні.

«Здав кров, все що треба. Викачали з мене всю кров, але в мені її багато, кров молода. Глибокий аналіз, через три дні отримаю результат на електронну пошту», – цитує кандидата у президенти його прес-служба.

З’ясувалося, що кров у нього взяв колишній учасник українського кулінарного шоу “МастерШеф-8” і актор масовки серіалу “Свати” Владислав Кірякулов.

На сайті клініки повідомляється, що Кірякулов працює у цьому медичному закладі 10 років, – про це пише Обовзреватель.

Зазначається, що Кірякулов працює у клініці масажистом і лікарем із загальної гігієни.

Крім того, він брав участь у 8 сезоні популярного українського кулінарного шоу “МастерШеф”.

Також відомо, що Кірякулов знімався у відомому серіалі “Свати-5”, де зіграв роль в одній із серій стрічки. Після участі у шоу “МастерШеф” він заявив, що хоче вивчити англійську мову і поїхати у Голлівуд, щоб знятися у кіно в США. Також Кірякулов знімався у фільмах “Україно, goodbye!”, “Дублер кілера”, “Полювання на вервольфа”, “Санітар”.

 

 

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top