Садовий зняв свою кандидатуру з виборів на користь Гриценка/// Вибори2019

Кандидат у президенти України Андрій Садовий заявив, що знімає свою кандидатуру з президентських перегонів на користь Анатолія Гриценка

Про це Садовий повідомив під час трансляції у Facebook.

“Я прийняв рішення: я відкликаю свою кандидатуру з виборів президента і оголошую про підтримку на виборах на посаду президента Анатолія Гриценка”, – сказав Садовий.

“Я переконаний, що це рішення вплине на виборчий процес і дуже хотів би, щоб воно призвело до перемоги єдиного кандидата від демократичних сил”, – заявив мер Львова.

Брифінг Андрія Садового. Наживо

Брифінг Андрія Садового. Наживо

Geplaatst door Андрій Садовий op Vrijdag 1 maart 2019

Він додав, що “це не є безумовна підтримка” Гриценка.

“На початку наступного тижня ми підпишемо публічну угоду, і там, в тій угоді, будуть прописані дуже важливі принципи стосовно оборони і безпеки нашої держави, боротьби з корупцією, окупованих територій, чистоти кадрової політики. Це важливо для нас усіх. Саме зараз ми маємо шанс. В єдності ми сила”, – сказав Садовий.

Він також додав, що його рішення, ймовірно, буде сюрпризом для Гриценка, оскільки в них щодо цього не було “жодних домовленостей”.

За даними джерел “Української правди”, зранку Садовий зустрічався з політрадою партії “Самопоміч”, де визнав, що вирішив таки знятися з виборів.

“Якщо я зараз цього не зроблю, ми програємо вибори – тоді весь негатив через те, що ми не використали шанс підтримати Гриценка, ляже на нас всіх”, – пояснював своїм прибічникам Садовий.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top