“Гроші за дитиною. Інновації в садочках” – освітній захід у Дрогобичі/ 6 березня

Освіта у пріоритеті!

А починається все з садочків. Дуже багато речей можуть змінити ефективне управління і зміна підходів до дошкільної освіти. Е-черга, принцип “гроші за дитиною”, лайфхаки, як відкрити приватний садочок – освітні експерти УГП пропонують рецепти, які працюють у світі. Вони побували у Фінляндії, Ізраїлі і Польщі, вивчили тамтешній досвід і готові поділитися з жителями Дрогобича.

Що буде?
🔹 Насичена теоретична база на основі сучасних досліджень і практик садочкового менеджменту.
🔹 Лайфхаки, які допоможуть розвинути на практиці.
🔹 Авторитетні спікери.
🔹 Ефективні та дієві рецепти, які вже працюють у світі.

Захід відбудеться 6 березня у Народному домі (Франкова світлиця). Початок о 17:10 годині.

Модераторкою дискусії виступить Ірина Бек. Вона очолює команду авторів ідей, які не бояться генерувати новаторські ідеї. Директорка навчальних програм управлінського розвитку Інституту лідерства та управління УКУ. Звідси – досвід управління навчальними програмами в рамках стратегії розвитку управлінського напрямку організації. Працювала викладачкою кафедри соціології та соціальної роботи НУ “Львівська Політехніка”. Керівниця і менеджерка відомого проекту «Соціальний готель» у ГО “Оселя” – від написання проекту до оцінки його результатів. На зустрічі  “Гроші за дитиною. Інновації в садочках” розкаже про зміну підходу до фінансування садочків, реалізацію принципу “гроші за дитиною” і новації для е-черги.

Ольга Тур – експертка-юристка освітньої групи УГП, кандидатка юридичних наук.

Ольга має досвід консультування в галузі цивільного, господарського, сімейного права і представництва інтересів у судах, державних органах і органах місцевого самоврядування.  На зустрічі “Гроші за дитиною. Інновації в садочках” поділиться правовими лайфхаками, як створити приватний садочок без зайвих труднощів.

Ця подія — для цілеспрямованих вихователів, завідувачів садочків, батьків і свідомого освітнього середовища, для всіх, хто хоче змінити садочки в якісно новому напрямку.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top