В Україні є можливості для молоді: ТОП-5 порад від молодих підприємців

Галицька партія пропонує можливості для молоді

У Заліщиках Українська Галицька Партія організувала захід “Почни власну справу: майстер-клас від практиків!”. Своїм досвідом у галузі бізнесу поділилися молоді підприємці. Вони розповіли про можливості та відповіли на запитання аудиторії. Спілкувалися про молодіжні ініціативи, платформи та проекти, обміни досвідом і стажування. Тепер учасники заходу “Почни власну справу!” знають, як від ідеї дійти до фінального результату і як започаткувати власну справу без стартового капіталу.

Леся Голик, молодіжний мер Тернополя, Маркіян Юринець, ІТ-практик, та Роман Репко, зачинатель равликового бізнесу, дали конкретні поради для молоді, як не загубити себе у цьому світі та успішно рбити власний бізнес.

Ось кілька порад для молодих ініціативних людей:

  • Найкращий спосіб почати – просто почніть! Якщо у вас є ідея та бажання, то не варто зволікати і надто довго зважувати всі “за” і “проти”.  Ризикнувши, можна отримати більше, аніж чекаючи доброї нагоди.
  • Вчіться. Зараз є багато якісної освіти, де спочатку говорять про цінності, а потім про навчальні предмети. Окрім того, у мережі Інтернет є багато навчальних програм від викладачів провідних університетів світу.
  • Гроші – це не першочергова проблема для започаткування власної справи. Якщо у вас є достатньо мотивації, то знайдуться люди, які готові вкласти гроші у ваш бізнес.
  • Використовуйте правило 20 хвилин! Це означає, що потрібно працювати систематично, щодня задля досягнення результату.
  • Перестаньте боятися! Щоб досягти успіху, треба здолати свій страх.

Подібні зустрічі  з молоддю Українська Галицька Партія вже провела у Радехові і Миколаєві. Форум малого та середнього бізнесу в Івано-Франківську відвідало понад 90 осіб, а Форум активної молоді у Львові – 250.

Перестаньте боятися! Щоб досягти успіху, треба здолати свій страх.

“Для активної молоді ми нещодавно започаткували Молодіжну платформу. Тепер в колі однодумців молодь має можливість пройти стажування і здобути реальний досвід, реалізовувати власні ідеї та проекти, дізнатись про інструменти участі громадян у прийнятті рішень, зробити перший крок у творенні нової якісної політики”, – коментує Ірина Яремчук, заступниця голови Політради Української Галицької Партії.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top