У Стебнику облили фарбою білборд одного з кандидатів в президенти України

фото ілюстративне

Поліцейські притягнули до адмінвідповідальності мешканця Стебника за порушення виборчого законодавства. Чоловік облив фарбою білборд із зображенням кандидата у президенти України, – повідомила Світлана Добровольська, речниця поліції Львівщини.

Це трапилося сьогодні, 19 лютого.

Близько 18.00 години у Дрогобицький відділ поліції надійшло повідомлення про те, що у Стебнику, на  перехресті вулиць Дрогобицька-Грушевського, виявлено пошкоджений фарбою білборд із зображенням одного з кандидатів у президенти України.

Чий саме борд було пошкоджено, у поліції не уточняють.


На місці події працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що до правопорушення причетний 29-річний мешканець Стебника.
За фактом складено адміністративний протокол за ст.173 (дрібне хуліганство) КУпАП, що тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб.
“Поліцейські Львівщини вкотре закликають не порушувати закон під час виборчого процесу та нагадують, що за порушення, пов’язані з виборчим законодавством, передбачена як адміністративна, так і кримінальна відповідальність”. – написала речниця поліції.
Про мотиви вчинку хулігана, у повідомленні не йдеться.

З наших власних джерел ми довідалися, що на цьому борді було зображено Юлію Тимошенко.

Нагадаємо, від 31 грудня 2018 року в Україні офіційно стартувала президентська виборча кампанія. Кандидати у президенти подавали документи на розгляд до Центральної виборчої комісії, 8 лютого процедура реєстрації завершилася – ЦВК.

ЦВК зареєструвала останніх кандидатів у президенти України та
відзвітувала про 44 кандидатів. Вибори призначені на 31 березня 2019 року.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top