У Трускавці загинув будівельник. Впав із висоти…

Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА повідомив про нещасний випадок, який трапився 6 лютого   Трускавці.

Під час проведення монтажних робіт чоловік, працівник приватної фірми, впав із висоти близько 8 метрів та від отриманих травм загинув.

Загиблий мешканець Трускавця, 1961 року народження.
Обставини події встановлюються.

За неперевіреною інформацією подія трапилвся на вулиці Івана Мазпи, на території, де знаходитья магазин “Арко” та “Нова Пошта”.

7 лютого Головне управління Держпраці у Львівській області підтвердило нещасний випадок зі смертельним наслідком.

Також у Держпраці  повідомили, що загиблий виконував роботи відповідно до цивільно-правової угоди укладеної з ПП «Арко Інвестмен». Слід зазначити, що угоду з потерпілим було укладено напередодні – 31 січня 2019 року.

Під час проведення газозварювальних робіт з демонтажу конструкцій циклону, громадянин впав з висоти 8 метрів, що призвело до його смерті.

У Головному управлінні Держпраці у Львівській області створено комісію та  розпочато розслідування цього нещасного випадку. Також перевірять чи мало місце маскування трудових відносин з цієї особою договором цивільного характеру.

До слова, впродовж 2018 року на підприємствах Львіщини загинуло 27 працівників та 4 особи, які виконували роботи на підставі цивільно-правових договорів.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top