Презентація інструменту “Приховані інтереси” у Дрогобичі/// 23 січня /// Скільки компаній у дрогобицьких депутатів?

Запрошуємо представників медіа та громадсько-політичного сектору на презентацію унікального інтерактивного інструменту “Приховані інтереси”, що відбудеться об 11:00 23 січня в Народному домі ім. І.Франка за адресою: вул. Франка, 20 (м. Дрогобич). Проект створено для виявлення конфлікту інтересів серед депутатів та посадовців місцевих органів влади.

В рамках заходу відбудеться презентація проекту, а також практичне навчання з користування аналізатором документів.

Спікери:

  • Юлія Гречка,  керівниця проекту “Приховані інтереси”, ГО “Антикорупційний штаб”

  • Сергій Миткалик, виконавчий директор ГО “Антикорупційний штаб”

  • представник Дрогобицької міської ради (уточнюється)

«Приховані інтереси» – це база даних усіх фірм, пов’язаних з депутатами та топ-чиновникам, які можна швидко аналізувати через зручний пошук за ПІБ чиновника, назвою чи кодом ЄДРПОУ компанії. А функція “Автоматичний аналізатор” протягом кількох секунд знайде збіг між базою даних та змістом завантаженого документу, наприклад, порядком денним, стенограмою засідання, тендерною документацією тощо. 

Наразі «Приховані інтереси» реалізовані в десяти регіонах, також працює база компаній депутатів Верховної Ради України та їх родичів.

Простий інтерфейс та зручність сайту http://interes.shtab.net/ дозволяють журналістам та активістам провести антикорупційне розслідування діяльності місцевого чиновника, перевірити його профіль та пов’язані з ним компанії на предмет доброчесності.  У випадках порушення чи будь-яких підозр щодо прозорості діяльності політика, Антикорупцій штаб готовий надати необхідну експертизу. зРеєстрація громадських та політичних діячів на захід за посиланням: https://cutt.ly/jEOsf

Додаткова інформація за телефоном +38(073)500-50-22 або на e-mail: [email protected].

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top