Дрогобич серед туристичних лідерів України 2018 року! Найперспективніше мале місто за версією порталу Zruchno.Travel

Фото: ВАРТО ГАЛИЦЬКІ НОВИНИ

Кожне українське місто унікальне, усі вони мають свої туристичні родзинки і хочуть надалі розвивати туризм. Але тільки деякі змогли чимось вразити нас протягом останнього року.

Наприкінці року Zruchno.Travel представляє ТОП-десятку туристичних міст України:

Кам’янець-Подільський – фестивальна столиця України

Чернігів – місто легенд

Запоріжжя – прорив року

Львів – гастрономічна столиця

Луцьк – найтаємничіше місто

Тернопіль – форпост України

Одеса – столиця гумору

Харків – місто молоді

Ужгород – столиця винного туризму

Київ – лідер внутрішнього туризму

Цього року до рейтингу туристичних лідерів потрапив і Дрогобич, який переміг у спеціальній номінації “Найперспективніше мале місто”, звісно, що у туристичному контексті.

“Крім того, спеціальною номінацією “Найперспективніше мале місто” Zruchno.Travel відзначає Дрогобич, що на Львівщині. Цього року місто презентувало свій туристичний бренд зі слоганом “Дрогобич – у ньому вся сіль”. Місцевий Туристичний інформаційний центр запровадив театралізовані екскурсії, розробив гастрономічну мапу міста та відродив екскурсії на Дрогобицьку солеварню. Напередодні Нового року місто затвердило комплексну програму “Розвиток туризму в місті Дрогобичі 2019-2021 роки“, передбачивши на її реалізацію приблизно по 1,5 мільйона гривень на рік”,  – повідомляє  Zruchno.Travel.

Нагадуємо вам, що вже близько двох років у Дрогобичі працює Туристично – інформаційний центр. Це комунальне підприємство основне завдання якого – розвивати у місті туризм.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top