АТОвці провчили жінку, яка побила матір загиблого на війні військового///СТЕБНИК (ВІДЕО)

У Стебнику трапився прикрий інцидент про який у себе на Facebook написав дрогобичанин, ветеран війни на Сході України Василь Хрунь.

З його слів, 28 листопада дружина власника місцевого торгового центру побила матір загиблого атовця, кіборга, захисника Луганського ареопорту Тараса Зозулі.



“Конфлікт виник на рівному місці, однак дружина власника торгового центру, за свідченням очевидців, була в нетверезому стані, била, принижувала, ображала Світлану Зозулю та зневажливо висловлювалась про АТОвців. В той час, як постраждала жінка втратила на війні найдорожче, – сина”, – написав Василь Хрунь.

Світлана Зозуля звернулась за допомогою до ГО «Золоті Леви Чорної Сотні».

Учасники громадської організації до якої належать переважно ветерани війни на Сході України, зустрілися з цією жінкою та  поставили їй вимогу – привселюдно вибачитися перед матірю Тараса Зозулі.

Відео зустрічі розмістив у себе на сторінці Василь Хрунь:

Довідково:

Тарас Зозуля, солдат Збройних сил України.

Закінчив Стебницьку ЗОШ № 11. Кілька років грав у футбол за ФК «Стебник». 2012 року закінчив Дрогобицький нафтовий технікум.

У часі війни — водій-електрик, 80-та окрема десантно-штурмова бригада.

31 серпня 2014-го загинув у бою біля Луганського аеропорту — лишився прикривати відхід групи з пораненими.

Упізнаний за експертизою ДНК серед похованих під Дніпропетровськом невідомих героїв АТО. 7 вересня 2014-го похований в місті Стебник.

Без Тараса лишилися батьки, молодший брат, наречена.

За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни, відзначений — нагороджений

  • орденом «За мужність» III ступеня (посмертно)
  • нагрудним знаком «За оборону Луганського аеропорту» (посмертно)
  • в січні 2015-го у Стебницькій ЗОШ № 11 відкрито пам’ятну дошку його честі



Share this post

2 Replies to “АТОвці провчили жінку, яка побила матір загиблого на війні військового///СТЕБНИК (ВІДЕО)”

  1. Дружина атовця сказав:

    Тварь така

  2. Василь сказав:

    Шановні! А чому вона не сидить в тюрмі??? Вона ж пару років назад, теж в пяному стані!, на машині чоловіка збила людину і покалічила її!!! Де поліція і прокуратура??? Її чоловік незаконно захопив землю під свій бізнес і ще й до того вирубує дерева парку!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top