Західний кордон повністю розблокували від “євробляхарів”

Під’їзні шляхи, які ведуть до пунктів пропуску на західному кордоні нашої держави і які були перекриті учасниками акції на автомобілях з іноземною  реєстрацією, повністю розблоковано.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України.

“Зараз роботу усіх пунктів пропуску на ділянці західного кордону нормалізовано. Заходи прикордонного контролю й пропуску через державний кордон учасників міжнародного руху співробітники Держприкордонслужби здійснюють встановленим порядком.

Нагадаємо, учасники акції на автомобілях з іноземною реєстрацією блокували під’їзні шляхи до пунктів пропуску на ділянці західного кордону. Одночасно ними блокувались близько десяти пунктів пропуску на державному кордоні, що призвело до заторів та значно ускладнило перетин кордону учасниками міжнародного руху”, – йдеться у повідомленні.

Учасники акції на автомобілях з іноземною реєстрацією блокували під’їзні шляхи до пунктів пропуску на ділянці західного кордону, на кордоні з Польщею, Словаччиною та Угорщиною.

Загалом мітингарі блокували близько десяти пунктів пропуску, що призвело до заторів та ускладнило перетин кордону учасниками міжнародного руху.

Власники автомобілів на єврономерах протестують через набуття чинності нових законодавчих норм про легалізацію ввезених із порушенням митного та податкового законодавства автомобілів із європейською реєстрацією, а також про фактичну відміну можливості заїхати на митру територію України в режимі транзиту.

 

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top