Беззмістовний тендер від Комбінату міського господарства (ВІДЕО)


Знову на ті самі граблі… КМГ оголосив тендер на послуги із захоронення твердих побутових відходів. Ціна питання – 2 млн грн.
Детально з тендером в якому знову ніхто не візьме участь можна ознайомитися за посиланням: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2018-11-08-000002-a
****
Одним з шляхів вирішення сміттєвої кризи у Дрогобичі є оголошення тендеру чи проведення конкурсу на послуги із вивезення та захоронення твердих побутових відходів, але лотом у цьому тендері повинно бути не все місто, а його частини. Ми про це неодноразово говорили.
Необхідно поділити Дрогобич на декілька секторів, наприклад, на 10-ть лотів. Відтак, це дозволило б невеликим фірмам чи полігонам брати участь у тендерах та вигравати їх.
***
Протягом року КМГ вже декілька разів оголошував тендер і щоразу на великі суми. Тендери не відбувалися, бо ніхто не подавався на участь.Так і цього – ціна питння 2 млн грн.
***
Пропозиція розділити Дрогобич на декілька лотів звучала й на нараді обласної комісії, яка працює над розв’язанням сміттєвої проблеми Дрогобича. Тоді окремим пунктом йшлося про необхідність подітити Дрогобича на декілька секторів.
Схоже, що у міській раді прислухалися до пропозицій і зараз працюють над оголошенням конкурсу.
***
Більше інформації на сайті: https://vartonews.com.ua

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top