Дрогобич переміг у конкурсі з відкритих даних “Open Data Awards”

За результатами голосування професійного журі, Дрогобич переміг у національному конкурсі з відкритих даних “Open Data Awards” у номінації “Open Data City Awards” за найвищі стандарти публікації відкритих даних міськими органами управління.

OpenDataForum, який зараз відбувається у Києві, – щорічна всеукраїнська подія, що вдруге об’єднала представників центральної та міської влади, українських та міжнародних експертів, громадських активістів та стартап спільноту навколо теми розвитку та застосування відкритих даних в Україні.

“Дрогобич увійшов в історію стрімкого розвитку електронної демократії та відкритих данних в Україні, як перше місто – районний центр, яке перемогло у такому масштабному конкурсі, що є головною подією року у сфері відкритих даних та електронної демократії в Україні, у номінації “Open Data City Awards””, – коментує керівник відділу ІТ ДМР Станіслав Гайдер.

До четвірки лідерів серед міст України у цій номінації увійшли міста, які найбільше сприяють розвитку відкритих даних в країні, а це – Львів, Дніпро, Вінниця та Дрогобич, однак Дрогобичу вдалося обігнати міста-обласні центри і стати першим в історії України містом-районним центром, який отримав перемогу в такому конкурсі.

Постараюсь дуже лаконічно роз’яснити, що означає для Дрогобича перемога на Open Data Award та які #перемоги вже отримало…

Geplaatst door Haider Stanislav op Vrijdag 7 september 2018

 

Власн. інформ

 

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top