Від ураження струмом загинув 10-річний дрогобичанин / ОНОВЛЕНО

Головне управління Національної поліції у Львівській області повідомляє:

Дрогобицькі поліцейські встановлюють обставини смерті 10-річного хлопчика.


Відомо, що сьогодні, 13 червня, близько 17.30 до поліції надійшла інформація від медиків про те, що у місті Дрогобич померла 10-річна дитина, попередньо від ураження струмом. Подія відбулася неподалік ДЮСШ імені Боберського.

Попередньо встановлено, що хлопчик, проходячи кладкою, був уражений електрострумом, від чого помер на місці події.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «нещасний випадок».

На місці події працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановлюють обставини події.

Оновлено

ТСН про жахливу подію:

“Внаслідок чиєїсь злочинної недбалості від ураження струмом загинув 10-річний хлопчик.
Хлопчик разом із друзями квапився на заняття з футболу, вирішив скоротити звичний шлях і пройтися металевими трубами, які проходили через річку. Та саме в них були сховані електродроти під високою напругою. Дитину вдарило струмом, Марк помер одразу. Але електрики все спростовують, мовляв, кабелі не були під напругою. Поліція відкрила кримінальне провадження.”

ТСН про жахливу подію у Дрогобичі

ТСН про жахливу подію у Дрогобичі*** Внаслідок чиєїсь злочинної недбалості від ураження струмом загинув 10-річний хлопчик.Хлопчик разом із друзями квапився на заняття з футболу, вирішив скоротити звичний шлях і пройтися металевими трубами, які проходили через річку. Та саме в них були сховані електродроти під високою напругою. Дитину вдарило струмом, Марк помер одразу. Але електрики все спростовують, мовляв, кабелі не були під напругою. Поліція відкрила кримінальне провадження.***https://www.youtube.com/watch?v=m0KpUxrO0UM&feature=share

Geplaatst door Варто – Галицькі Новини op Donderdag 14 juni 2018

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top