Пісок, гравій та цемент… Альтернатива асфальту?!

Вже всі бачили епічні фотографії  “ремонту” дрогобицьких вулиць???

Фото з мережі Facebook

Фото з мережі Facebook

В Дрогобичі вирішили покращити стан дорожнього покриття. В пригоді стали пісок, гравій та цемент, якими позасипали ями, що утворилися після зими.

Розміщені в мережі фотографії, “зробили” день багатьом дрогобичанам.

Обурені мешканці міста не розуміють, для чого витрачати кошти на такий “недоремонт”, адже невеликий дощ, інтенсивний рух автотранспорту і … слідів “ремонту” й не залишиться!

 

Ситуацію ця “антиямкова” суміш не покращить, а гроші, навіть за цей пісок чи гравій, доведеться заплатити.

Для чого ж так марно використовувати кошти платників податків?!

Відповідь міської ради не забарилася.

На офіційному сайті міської ради розмістили інформацію в якій пояснили, що у Дрогобичі розпочато підсипку вибоїн дорожнього покриття сумішшю гравію, піску та цементу.

“У зв’язку з несприятливим погодними умовами для початку асфальтування дорожнього покриття, зважаючи на утворені вибоїни, у понеділок, 12 березня, у ході скайп-наради з керівниками міст та районів голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка рекомендував очільникам міст та районів здійснити підсипку вибоїн, як тимчасовий захід, з метою запобігання ДТП.”

Реакція місцевої влади на команду з “верху” не забарилася…

“Міським головою Дрогобича Тарасом Кучмою було дано доручення керівництву Департаменту міського господарства та КП «Комбінат міського господарства», обстежити стан дорожнього покриття у місті та провести першочергові заходи з підсипки вибоїн, які утворилися на проїжджих ділянках вулиць Дрогобирмацяча.”, – йдеться у повідомленні.

Також у інформації повідомляють, що через декілька тижнів, якщо будуть сприятливі погодні умови, у Дрогобичі розпочнуться роботи з асфальтування дорожнього покриття.

Добре, зрозуміло, команда прийшла з ОДА.

Але чи доцільно виконувати такі безглузді накази?! Вже через тиждень від цього ремонту й сліду не залишиться. А кошти буде витрачено…

Читайте також:

Перелік доріг, які відремонтують у 2018 році. ДРОГОБИЧ

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top