Незаконна вирубка лісу в лісництві Волі Якубової. Збитки – 10 млн грн (Василь Дмитришин)

В лісництві Волі Якубової, що неподалік Дрогобича, у 2017 році виявлено незаконних вирубок лісу на суму більше 10 млн грн. Вражаюча сума! По це нам розповів Василь Дмитришин, головний мисливствознавець Дрогобицького району. Що ми побачили? – “Дорогу в нікуди”.

Паралельно до дороги, яка веде до села Воля Якубова, умільці вирубали молодий дуб. Мета – “робили” лісову дорогу, яка нікуди не веде і нікому не потрібна. Питання: навіщо ця дорога, якщо з одного її кінця рів, а і з другого теж.

По цьому факту відкрито кримінальне провадження. – Ліс біля села Ролів, який теж належить до лісництва Волі Якубової, вирізали молоді дуби… Пояснення – “відділяли поле від лісу”. Теж відкрито кримінальне провадження. Василь Дмитришин порівнює “лісову” мафію з “буршиновою” і закликає разом боротися з цими явищами.

Ми теж проти чорних лісників і закликаємо правоохоронні органи активніше працювати в напрямку зображення лісу – національного скарбу країни. Якщо ви стали свідками незаконнї рубки лісу, телефонуйте в поліцію Або п. Василю (0973407333), або нам (0979248226). Бережіть ліс!

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top