У Бориславі закликають проголосувати за проєкт для гранту на медицину

Бориславська міська рада просить усіх мешканців громади проголосувати за проєкт, який дасть шанс отримати 100 тис. доларів на придбання в лікарню спецтранспорту та обладнання для надання якісної паліативної допомоги тим, хто її потребує.

“Кожен із нас у своєму житті зустрічається з ситуаціями, коли близькі або знайомі потребують особливої медичної допомоги. Для багатьох родин у нашій громаді догляд за важкохворими родичами став щоденною непростою реальністю. Але іноді власних сил і знань недостатньо, щоб забезпечити якісну паліативну допомогу. Саме для таких людей і створено проєкт «Турбота без меж». Він бере участь у конкурсі “Громада на всі 100”, і має шанс отримати грант на 100 000 доларів. Ці кошти дозволять нашій лікарні придбати спеціальний транспорт і обладнання, яке значно покращить якість паліативної допомоги, як у лікарні, так і у себе вдома”, – наголошують у бориславській мерії.

Тож зараз кожен мешканець громади може допомогти. Кожен голос може стати вирішальним кроком до того, щоб цей проєкт втілився в життя.

Проголосуйте за проєкт за посиланням: https://fakty.com.ua/hromady/project/116/. Голосування триває до 10 листопада.

“Підтримайте свою громаду та допоможіть тим, хто цього найбільше потребує. Поділіться цією інформацією з друзями та знайомими — разом ми зможемо зробити нашу лікарню кращою та доступною для кожного”, – закликають у міській раді Борислава.

Share this post

scroll to top