У львівського лікаря-психіатра знайшли російський паспорт та гранату

Завідувачку львівської лікарні затримали на хабарі. У її спільника, лікаря-психіатра, під час обшуку знайшли гранату та російський паспорт

У Львові правоохоронці затримали завідувачку відділення обласної психіатричної лікарні за підозрою в одержанні хабаря від призовника. При обшуках у її спільника, представника ЛКК, лікаря-психіатра, виявили російський паспорт та бойову гранату Ф-1. Про це 28 жовтня повідомили у Службі безпеки України Львівської області.Play Video

“Завідувачка відділення однієї з львівських лікарень вимагала у військовозобов’язаного 600 доларів за внесення неправдивих відомостей у медичний висновок, що надалі, після проходження лікарсько-консультативної комісії, надавало йому можливість отримати групу інвалідності та статус “обмежено придатного” до проходження військової служби”, — йдеться у повідомленні поліції Львівської області.

“Фігурантку затримали “на гарячому” під час передачі нової суми хабаря. При обшуках у її спільника, представника ЛКК, лікаря-психіатра, виявлено російський паспорт та бойову гранату Ф-1”, — повідомили в Службі безпеки України у Львівській області.

Правоохоронці затримали лікарку після одержання нею другої частини хабаря від призовника у сумі 300 доларів. Їй повідомили про підозру в отриманні хабаря. Санкція статті передбачає позбавлення волі до десяти років.

“Під час обшуків правоохоронці вилучили у підозрюваної медичну документацію, чорнові записи та інші речові докази її причетності до протиправної діяльності”, — повідомили у поліції.

Невдовзі суд обере жінці запобіжний захід. Також встановлюють інших учасники злочинної схеми.

Share this post

scroll to top