Підприємець з Трускавця придбав за 20 млн землю під забудову в Дрогобичі

Впродовж аукціону ціна за землю зросла майже у 40 разів

У вівторок, 15 жовтня, у Дрогобичі за 20 млн грн продали землю під забудову. Впродовж аукціону ціна за ділянку зросла у 36 разів. Врешті лот викупив підприємець Михайло Кравців, про це йдеться на сайті Prozorro, інформує LVIV.MEDIA

Земельна ділянка площею 779 квадратних метрів розташована на вул. Наливайка у Дрогобичі. Комунальна земля призначена під будівництво та обслуговування будівель торгівлі. Стартова ціна, яку зазначила міська рада, — 562 438 грн, та продати ділянку вдалося у більш як 36 дорожче.

Переможець підняв ставку в другому раунді

За права придбати земельну ділянку позмагалися чотири учасники. На етапі початкових ставок найбільшу суму за лот запропонувало ТОВ “Грейнпласт-девелопмент” — 2 520 970 грн. Таким чином товариство здобуло перевагу — право останнього ходу в кожному з раундів та можливість бачити ставки суперника. Вже у другому раунді ціна за землю зросла ще на 200 тис. грн. На цьому етапі ставки “Грейнпласт-девелопмент” та “Кіга-буд” майже зрівнялися, та “Герйнпласт-девелопмент” запропонувало всього на 300 грн більше за суперника. Врешті переможцем аукціону став підприємець, який не підіймав ставку до другого раунду, — Михайло Кравців. Кравців запропонував за землю найбільше — 20 535 654 грн.

Земля, яку продали у Дрогобичі
Земля, яку продали у Дрогобичі
Земля, яку продали у Дрогобичі
Земля, яку продали у Дрогобичі

Попередній слайд1–2Наступний слайд

Share this post

scroll to top