Ще 25 “Франкодронів” передами для наших ЗСУ, щоб знищувати ворогів

У Дрогобицькій РВА сьогодні передали ще 25 “Франкодронів” для ЗСУ. Про це повідомив голова Дрогобицької РВА – Степан Кулиняк.


Закупити бойові дрони вдалось завдяки благодійному Open Air для ЗСУ, організатор якого Марко Тимошик та його колеги організували у Дрогобичі, де виступила українська співачка Надія Дорофеєва.
Відтак загалом із благодійного заходу вдалось зібрати чималу суму, з якої організатори виділили 250 тисяч гривень на закупівлю 25 «Франкодронів» від Волонтерського Центру «KOLO-FLY».
“Сьогодні усі 25 «бойових пташок» ми спільно передали для нашого незламного бійця та захисника — Миколи Кобільника «Енейка» і його побратимів підрозділу ССО Збройних сил України. Вже незабаром “Енейко” знову повертається на фронт, де буде продовжувати знищувати ворогів та ефективно виконувати бойові завдання”, – сказав очільник району Степан Кулиняк.
Водночас голова Дрогобицької РВА нагородив подяками усіх організаторів благодійного Open Air, які вже вкотре на Дрогобиччині проводять культурні заходи, збираючи кошти для української армії.

Share this post

scroll to top