У Львові 20-річного лейтенанта поліції посмертно нагородили держвідзнакою

У Львові нагородили відзнакою «За Оборону України» 20-річного лейтенанта поліції Данила Куцевича, який загинув під час виконання службового завдання на Донеччині. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Лейтенант поліції Данило Куцевич загинув у січні 2024 року під час виконання службового завдання у місті Лиман Донецької області. Йому було лише 20 років.

Козицький вручив нагороду Героя його мамі та брату.

«Щиро співчуваю сім’ї, співробітникам і друзям Данила. Не існує слів, які б могли зменшити ваш біль, але ми завжди пам’ятатимемо про подвиг нашого Героя. Вічна пам’ять усім людям, які віддали життя, захищаючи безпеку та територіальну цілісність України», – додав він.

Довідка

Відзнаки «За Оборону України» – це відзнака, якою нагороджують військовослужбовців, правоохоронців, членів добровольчих формувань територіальних громад, працівників центральної та місцевої влади, підприємств, установ та організацій, волонтерів, які брали участь у заходах із забезпечення оборони України, захисту безпеки населення і активно сприяли виконанню таких заходів.

Share this post

scroll to top