На Буковині нетверезий священник УПЦ МП вчинив ДТП та напав на поліціянтку

У селі Мольниця, що в Чернівецькій області, 18 серпня священнослужитель напідпитку керував вантажівкою та потрапив в аварію. Після того він чинив опір правоохоронцям, одну працівницю госпіталізували. 

Про це повідомила поліція регіону. 

Чоловік на вантажівці зіткнувся з дорожнім стовпом, однак втік з місця ДТП на цьому ж транспорті. Після того поліціянти області зупинили розшукуваний КАМАЗ.

Під час спілкування із 42-річним керманичем поліціянти помітили у нього ознаки сп’яніння та запропонували пройти відповідний тест на місці. Результат алкотестера показав 1,94 проміле — це перевищує допустиму норму алкоголю в крові у майже 10 разів.

Надалі під час складання адміністративних матеріалів водій почав себе агресивно поводити, чинити опір працівниці патрульної поліції, кажуть правоохоронці. Він завдав жінці тілесних ушкоджень та намагався заволодіти її вогнепальною зброєю. Поліціянтку госпіталізували до медичного закладу.

Щодо кермувальника склали адміністративний протокол за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення — керування транспортними засобами у стані сп’яніння.

Також слідчі поліції внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 342 Кримінального кодексу України — опір працівникові правоохоронного органу. Максимальне покарання передбачає до двох років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Share this post

scroll to top