«З пари на екрані – в реальне подружжя»: військовий, який на фронті втратив руку, освідчився коханій у Трускавці

Український військовий, 31-річний Богдан Білінський, який втратив руку на передовій, зробив пропозицію коханій Ірині.

Дівчина сказала «так». Точніше – показала, адже освідчення відбулося на глибині 6 метрів у трускавецькому дельфінарії.

Зі своєю майбутньою нареченою Богдан познайомився під час зйомок кліпу на пісню «Я ненавиджу тебе, війна», яку виконали учні 2-В класу ліцею №4 Дрогобича, щоб привернути увагу до війни в Україні та зібрати кошти на ЗСУ.

У відеороботі Богдан зіграв роль бійця, якого чекає з фронту дружина та донька. Він повертається до сім’ї, але уже без кінцівки.

Екранною дружиною Богдана стала дрогобичанка Ірина Антоник, танцівниця театру імені Юрія Дрогобича, яка невдовзі стане його реальною супутницею по життю. Боєць розповідає, що з першого погляду відчув споріднену душу.

«Мені дуже імпонують творчі люди, одразу припав до душі її підхід. Крім того, ми обоє водолії, тому добре відчуваємо один одного»

Для Ірини освідчення стало сюрпризом, адже вона до останньої миті не знала, що її очікує. Хвилювався страшенно і Богдан, чи не відмовить йому кохана.

 «Так, було страшно. Набагато легше мені було поїхати на військові позиції (сміється), це було якось простіше. А от робити пропозицію дівчині, яка тобі подобається, це дуже хвилююче і стресово.

Але коли вона сказала так, я відчув таке полегшення, що хотілось від радості покричати десь високо в горах!»

Богдан Білінський отримав поранення восени минулого року. За словами воїна, руку він втратив на полі бою, поблизу селища Кремінне, від розриву міни при відступі з позицій.

«Мені посікло руку на стільки, що вона трималася просто на сухожиллі. Врятувати її було неможливо».

Попри складнощі, боєць завжди на позитиві. Вивчає психологію, майстерно водить авто (з механічною коробкою передач!), активно волонтерить, допомагає збирати кошти на дрони.

«Спочатку, після поранення, я впав у депресію, не хотів ні з ким розмовляти. Замкнувся в собі. Але згодом зрозумів, що якщо мені вдалось вижити, значить я ще не все зробив на цій землі.. Значить моя місія ще не виконана!».

Щасливої долі нашим молодятам!

 Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top