На Львівщині переляканий ухилянт cховався у лісі від мобілізації

Чоловік пішов з дому ще 8 травня, з того часу вважався зниклим безвісти, а повертатися не збирався

У Турці Львівської області чоловік побив поліцейського, коли той перевіряв у нього документи. Як виявилося, він боявся отримати від нього повістку до ТЦК. Ба більше, саме для цього переїхав до міста на Волині, де сховався у лісі від мобілізації.

Про це йдеться в ухвалі Турківського районного суду Львівської області. Ухилянт також боявся, що його змусять проходити військово-лікарську комісію.

Зазначається, що чоловіків тричі вдарив кулаком по обличчю молодшого лейтенанта поліції та почав тікати до автомобіля. Правоохоронець його наздогнав, але чоловік знову наніс йому кілька ударів по голові. 

На засіданні він заявив, що напав на поліцейського, тому що боявся повістки від нього. Він заявив, що подорожує з 8 травня, ночує у лісі та хоче виїхати за кордон. А вдома, куді він повертатися не збирається, його оголосити безвісти зниклим.

Суддя погодилася із вимогою прокурора та призначила ухилянту цілодобовий домашній арешт на два місяці. Протягом цього часу чоловік має прибувати за кожною вимогою до слідчого, прокурора чи суду, не виїжджати з Ковельського району Волинської області та не залишати своєї домівки без дозволу. Крім того, він повинен здати закордонний паспорт.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top