У Трускавці будівлю Поліції охорони реконструюють за 15 млн грн

Поліція охорони уже повідомила про намір укласти договір з ПП “КАНТРАНСБУД” — переможцем і єдиним учасником тендера. Про це йдеться на платформі Prozorro, інформує Lviv.media.

15 квітня 2024 року Управління поліції охорони Львівської області оголосило тендер на реконструкцію будівлі з прибудовою сходової клітки Трускавецького міського відділу Управління поліції охорони, що на вул. Лисенка. На замовлення від поліції охорони відгукнулась лише одна компанія, яка 29 квітня подала тендерну пропозицію на загальну суму 15,135 млн грн. Вже 7 травня зʼявилось повідомлення про намір укласти між поліцією охорони й ПП “КАНТРАНСБУД” договір.

LVIV.MEDIA звернувся до пресслужби Управління поліції охорони Львівської області, щоб дізнатися деталі майбутньої реконструкції. Там тендерні закупівлі відмовилися коментувати, зазначивши, що у них є окремий відділ, працівники якого самі сконтактують з журналістами згодом.

З сайту YouControl відомо, що переможець — приватне підприємство “КАНТРАНСБУД” засноване у 2010 році. Фірма займається будівництвом житлових і нежитлових об’єктів. Одноосібним власником компанії є Михайло Садов’як.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top