Українську делегацію на Євробаченні 2024 оштрафували

Українську делегацію на пісенному конкурсі Євробачення 2024, який пройшов у Мальме, Швеція, оштрафували за порушення правил. Українці вдягли футболки з написом “Free Azovstal defenders” під свої кофти, аби їх пропустила охорона до грін-руму.

Згодом, коли у прямому ефірі гранд-фіналу показували повтори усіх номерів, учасники команди зняли одяг, щоб заклик було видно усьому світові. Про це розповіла реперка alyona alyona, представниця України на Євробаченні 2024, на своїй Instagram-сторінці.

Артистка зауважила, що охорона ретельно перевіряла кожного. Будь-який бренд чи напис заклеювали чорним скотчем, або взагалі просили зняти річ.

За словами зірки, команда обійшла декілька поліграфій – частина з них просто відмовилася робити принт. Утім з однією все ж вдалося домовитися: українці дзвонили до працівників пʼять разів та слізно просили допомогти.

“Ми знали, що коли будуть показувати повтори виступів всіх артистів, то будуть показувати і саму делегацію. Тому коли до нас підійшла камера, наша команда швидко розкрилася і показали наш заклик на весь світ, – поділилися виконавиця. – Ми дуже ризикували, проте все вийшло. Відбилися просто фінансовим штрафом”.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top