У Дрогобицькій лікарні повернули до життя чоловіка зі стану клінічної смерті

Без своєчасно наданої допомоги при такій клінічній ситуації у хворого з ГІМ ризик летального наслідку вкрай високий. Але завдяки справжнім  лікарям професіоналам Дрогобицької міської лікарні N1 життя людини врятовано!

Микола ніколи не мав скарг характерних для ішемічної хвороби серця та і будь-яких інших також – жив звичним життям. Однак того дня відчув нестерпний  біль за грудиною. На щастя, дуже вчасно каретою швидкої допомоги чоловіку було підтверджено небезпечний діагноз – інфаркт міокарда. Після чого пацієнта доставлено у першу міську лікарню міста Дрогобич.

При госпіталізації у пацієнта було зафіксовано стан клінічної смерті та зупинку серця. Одразу на приймальному відділенні було розпочато заходи реанімації. Пацієнта перевели на штучну вентиляцію легень.

Завдяки злагодженій роботі команди анестезіологів вдалося своєчасно впоратися зі всіма викликами на шляху лікування пацієнта, поступово пацієнта перевели у відділення інтенсивної терапії. Сучасне обладнання та злагоджена робота команди дала можливість врятувати життя чоловіка.

Дякуємо завідуючому відділення,лікарю хірургу серцево-судинному Василю Романяку, Станіславу Фанті, кардіологу Сніжанні Коцюбі та анестезіологам Юрію Шиху, Тетяні Ваврів, операційній сестрі Вірі Куцик, анестезисту Ліді Кучмі та бажаємо міцного здоров’я пацієнту Миколі!

Share this post

scroll to top