У Львові скандальний дрогобицький бізнесмен Лагодич вчинив ДТП та втік з місця події

Львів’янин Остап Романів звинуватив скандального дрогобицького бізнесмена Миколу Лагодича у вчинені ДТП у стані алкогольного сп’яніння. Коли домовитися на місці ДТП не вдалося, Микола Лагодич втік ще до приїзду поліції. Його оголосили в розшук.
ДТП за участі автомобілів BMW та Range Rover трапилась 23 березня о 20:28 у Львові на вулиці Стрийській.

Про це інформує ЗахідНет.

Про ДТП розповів львів’янин Остап Романів, в чию машину і в’їхав Range Rover за кермом якого був бізнесмен Микола Лагодич.

“Вийшов з машини з пачкою готівки і пропонував не викликати поліцію, а після моєї відмови втік з місця ДТП. Удар відбувся, коли я загальмував пропустити пішоходів на переході на Стрийській, 258. За кермом Range Rover-а (ДНЗ СА0393ІР) був бізнесмен з Дрогобича Микола Лагодич. Патрульні прибули приблизно за 5-6 хв після аварії, водія подали в розшук, але його досі не затримали, тому довести водіння в нетверезому стані навряд вийде. Я і моя дівчина лишились неушкоджені, але удар був достатньо сильним”, – написав Остап Романів, який підозрює, що Лагодич, ймовірно, кермував автомобілем у стані сп’яніння. 

Чоловік додав, що сподівається отримати повне відшкодування за пошкодження від страхової.

“І я сподіваюсь, що колись прийде час, коли в нас зможуть адекватно карати таких людей, щоб вони не загрожували життю, здоровʼю і матеріальному стану людей. Будьте обережні на дорозі з чорним Range Rover-oм з номерним знаком СА0393ІР, його водій може зіпсувати вам вечір і автомобіль”, – відзначив Остап Романів і продемонстрував відповідні фото й відео, де чітко видно обличчя та номерні знаки машини Лагодича.

Зазначимо, згідно з даними територіального сервісного центру МВС, у Миколи Лагодича у 2014 році вилучили водійські права і з 2015 року чоловік перебуває у базі позбавлених керування транспортними засобами.

Нагадаємо, Микола Лагодич неодноразово фігурував у скандальних історіях. У березні 2023 року у Дрогобичі поліція затримала місцевого бізнесмена Миколу Лагодича за керування авто у стані наркотичного сп’яніння. Суддя визнала Миколу Лагодича винним у нетверезій їзді та оштрафувала на 17 тис. грн. У травні 2023 року його алабаї пошматували кількох собак. Тоді суд постановив конфіскувати двох алабаїв та оштрафував на 3400 грн. Згодом власниця загиблої собаки відсудила 20 тис. грн компенсації. Окрім того, у 2020 році Микола Лагодич влаштував стрілянину з рушниці в центрі Дрогобича через конфлікт з місцевим підприємцем. Після цього прокуратура повідомила йому про підозру за ч. 4 ст. 296 ККУ (хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї). Дрогобицький міськрайонний суд призначив йому один рік умовного терміну, звільнивши від тюремного ув’язнення.

Share this post

scroll to top