У День створення «Чорний ліс» отримав у подарунок зарядну станцію EcoFlow та меблі

У День створення «Чорний ліс» отримав у подарунок зарядну станцію EcoFlow та меблі

Бригада артилерійської розвідки, постійний пункт дислокації якої розташований на Дрогобиччині, носить почесне найменування «Чорний ліс» на честь історичної місцевості Наддніпрянської України, що уславилася своїми повстанцями.У цей день бригада відзначає річницю свого створення. Заступники начальника Дрогобицької РВА Роман Шлярп та Олег Пилипців на запрошення командування відвідали військову частину.

Командир частини, полковник Олександр Попов продемонстрував оновлення, які вдалося провести за останній час для покращення побутових умов військовослужбовців. Йдеться про капітальний ремонт медичного блоку, приміщення клубу, організацію роботи з ремонту технічного обслуговування автомобілів та інші побутові приміщення.Бойовий полковник зазначив, що оновлювати інфраструктуру частини вдається в основному саме за рахунок коштів субвенцій місцевих бюджетів, допомагають також і меценати. Питання озброєння, яке потрапляє у розпорядження бійців у зоні бойових дій, є прерогативою держави та міжнародних партнерів. Окрім цього, Олександр Попов зазначив, що за роки війни роботу військових частин реорганізували, відтак це позитивно вплинуло на умови перебування бійців в армії.

Роман Шлярп, перший заступник начальника Дрогобицької РВА, подякував командуванню частини за ефективну роботу, а основне успішне виконання завдань у зоні бойових дій із захисту територіальної цілісності України, про що свідчать відзнаки на державному рівні. У вигляді подарунку керівництво району передало для військової частини зарядну станцію EcoFlow, яка є необхідністю у зоні бойових дій. Окрім цього, напередодні у частину доставили меблі для використання у одному із блоків. Орієнтовна вартість склала більше 200 тис. грн.

Дякуємо вам за захист. Ризикуючи найдорожчим, ви робите все, щоб вибити русню із української землі. Бажаємо вам разом із потужними Збройними силами України якомога швидше здобути для України перемогу, а всім бійцям повернутися додому, – зазначив Роман Шлярп. Нагадаємо, наприкінці 2023 року президентським указом за зразкове виконання завдань під час захисту України дрогобицькій бригаді присвоєно почесне звання «Чорний ліс».

Share this post

scroll to top