Бій за Авдіївку триває — співвідношення сил один до семи

Наразі відбувається планове підсилення підрозділів та проходить маневр військами на загрозливих напрямках

Станом на 23:00 15 лютого ситуація в Авдіївці є складною, але контрольованою. Авдіївська оборонна операція продовжується, повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” Олександр Тарнавський.

“Відбувається планове підсилення підрозділів та здійснюється маневр військами на загрозливих напрямках. Крім того, виділений додатковий ресурс боєприпасів та інших засобів ураження”, — прокоментував Тарнавський.

За словами командувача, Авдіївська оборонна операція триває. На напрямку підготовлені нові позиції й продовжують готуватися укріплення з урахуванням усіх сценаріїв.

Ситуація у Авдіївці. Мапа DeepState станом на 15 лютого
Ситуація у Авдіївці. Мапа DeepState станом на 15 лютого

“Командири на місцях знають своє завдання і виконують його згідно з планом Головнокомандувача ЗСУ щодо стабілізації ситуації на даному напрямку. Управління військами — стійке та ефективне. Ми цінуємо кожен клаптик української землі, але найвища цінність та пріоритет для нас — збереження життя українського солдата”, — зазначив Олександр Тарнавський.

Речник третьої окремої штурмової бригади Олександр Бородін повідомив, що ситуація на напрямку є дуже важкою, росіяни наступають у кількості. Співвідношення сил складає один до семи.

У четвер, 15 лютого, в пресслужбі 3-ї ОШБр офіційно підтвердили, що бригаду терміново перекинули в район Авдіївки для посилення військ. Українські військові змушені відбивати атаки ворога із усіх сторін.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top