Чим смачним порадувати себе на вихідні

Їжа – це один з методів швидко підвищити настрій та нагородити себе за навіть незначні досягнення. Створіть собі на вихідних ідеальний прийом їжі, яке буде складатися з некласичних інгредієнтів.  

Шашлик  

Візьміться самостійно готувати або замовте доставка шашлику Львів з ресторану М’яса та Справедливости. Щоб у вас вийшов ідеальний шашлик, потрібно обирати його за такими критеріями: 

  • Купляйте тільки якісне м’ясо: свинину або баранину. З цих тварин шашлик завжди виходять насичений, повний смачного жиру ти м’якості. Важливо, щоб м’ясо було свіже та без великої кількості жиру у сирому вигляді. 
  • Маринад для м’яса – це окремий вид мистецтва та залишати у ньому потрібно основний інгредієнт принаймні на 5-6 годин. Для приготування смачного маринаду використовуються гострі спеції, мед, соєвий соус для підвищення смакових властивостей. 
  • Додавайте на шпажки овочі: перець, цибулю, томати. Це збагатить смак шашлику та урізноманітнить його властивості. 
  • Для рівномірного прожарювання, починати процес потрібно тоді, коли у вогнищі залишилося лише гаряче вугілля. Уникайте згущення м’яса та не збільшуйте вогонь до агресивного стану, щоб страва не перетворилася на жорсткий шматок вугілля. 
  • Протягом всього смаження дотримуйтеся оптимальної температури на грилі та часу приготування, щоб м’ясо вийшло соковитим та не пересушеним. 
  • Під час смаження час від часу поливайте шашлик маринадом чи розтопленим маслом для додаткового смаку та підтримки оптимального рівня вологості протягом готування. 

Приготування шашлику самостійно – це доволі довгий процес, що потребує ретельної уваги до себе та значного часу. Протягом всього смаження важливо перевіряти стан окремих шматочків м’яса, щоб вони не пересмажилися та в разі потреби змінювати їх положення з іншими шпажками. Для того, щоб у вас був орієнтир, рекомендується спочатку замовити шашлик, зроблений професіоналами в ресторані м’яса та справедливості, тоді ви точно будете знати до чого треба прагнути.  

Піца  

Традиційно піца походить з італійського міста Неаполь, проте останніми роками вона стрімко розповсюдилася по всьому світу і тепер стала найулюбленішою стравою для відпочинку у багатьох країнах. Існують як варіанти для вегетаріанців, так і для любителів посмакувати м’ясними стравами. Зверніть увагу на такі варіації піци як: 

  • Маргарита. Класичний варіант з моцарелою, базиліком та томатним соусом.
  • Пепероні. Пікантна піца з тонкими шматочками ковбаси салямі. 
  • Чотири сири з грушею. Унікальний солодкуватий смак, що відкривається перед вами з використання чотирьох різних видів сирів, які поливаються медовим соусом.
  • Діаболо. Гостра піца з додаванням стручкового перцю або халапеньо та м’ясом.

тут вам навіть гугл виправляє

Share this post

scroll to top