У Бориславі виплатять 20 тис грн за підписання контракту із ЗСУ

Жителям Бориславської громади виплачуватимуть одноразову допомогу у розмірі 20 тис. грн за підписання контракту із ЗСУ. Таке рішення ухвалено на сесії Бориславської міської ради.

25 січня депутати прийняли рішення, яким затверджено Програму соціальної підтримки мешканців Бориславської територіальної громади, які підписали контракт для проходження військової служби у ЗСУ та інших військових формуваннях на 2024-2026 роки.

Програма передбачає одноразову виплату в розмірі 20-ти тисяч гривень тим, хто зголосився укласти контракт на військову службу. Виплати зможуть отримати громадяни, які зареєстровані у Бориславі або селах, які входять до складу Бориславської міської територіальної громади, – Попелі, Ясениця-Сільна, Уріж, Винники, Мокряни, Підмонастирок.

Фінансування Програми здійснюватиметься за рахунок видатків загального фонду бюджету Бориславської міської територіальної громади. Така програма діяла і минулого року, проте виплата була в розмірі 10 тисяч гривень. Цього року, за пропозицією членів виконкому, її збільшили.

За детальною інформацією звертайтесь до управління праці та соціального захисту населення Бориславської міської ради: вул. Грушевського,7, тел. 5-00-54.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top