Україні пророкують перемогу на Євробаченні-2024

11 січня учасники українського Нацвідбору на Євробачення-2024 представили свої конкурсні треки. І хоча імʼя представника України стане відомо лише 3 лютого, букмекери вже пророкують нам перемогу.

Принаймні, саме Україні аналітики віддають перевагу станом на 18 січня. Наша країна вперше опинилася на першій сходинці з моменту запуску ставок на переможця Євробачення 2024 року. Відповідний рейтинг розміщено на сайті Eurovision World.

На другому місці опинилася Велика Британія. Що важливо, ця країна вже визначилася зі своїм представником – Olly Alexander. Утім, його конкурсна пісня ще не була оприлюднена. 

Варто одразу зазначити, що одними із головних претендентів на перемогу у Нацвідборі вважаються Jerry Heil та alyona alyona з треком Teresa & Maria. Їхня композиція зараз тримається на лідируючих позиціях в чартах українського YouTube, а також саме її найчастіше слухають європейці, залишаючи схвальні реакції.

ВАРТО_знати: 15 січня в застосунку “Дія” стартувало голосування за склад журі Національного відбору на Євробачення-2024. Триватиме воно впродовж тижня – до 10:00 22 січня. Як проголосувати і хто зараз в лідерах – дізнайтеся тут

Share this post

scroll to top