Вулицями Дрогобича розлита отрута Ізоніазид

У Дрогобичі, в житлових кварталах, на вулиці розлитий препарат “Ізоніацид” у великій кількості. Про це повідомила медикиня Ірина Піцикевч-Федак.

Дрогобичанка наголошує, що медичний препарат, яким лікують туберкульоз, є отрутою для собак. Він має швидку дію для чотирилапих, і проявляється уже через 15-30 хвилин через блювоту, пронос та судоми. Уже постраждало кілька тварин, яких не врятували.

“Дрогобицька міська рада Тарас Кучма, прошу сказати, чи становить небезпеку для дітей отрута ізоніазид, яку постійно хтось розсипає вулицями міста? Заяви у поліції про отруєння собак вже є!

Оскільки отрута була розлита у великій кількості біля гімназії №10, цікаво почути директора і думку батьків, особливо дітей початкових класів, які все тягнуть до рота!…. Хто має доступ до препарату у такій кількості?? Може підкаже хтось??” – написала у місцевій групі Ірина Піцикевич-Федак

ВАРТО_знати: ізоніазид – протитуберкульозний засіб! Становить небезпеку для собак, оскільки вони мають дуже високу чутливість до препарату завдяки генетичному дефекту

Актуально та оперативно у Telegram: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top