П’яний водій із Дрогобича збив пішохода і залишив помирати

Поліцейські затримали водія «Пежо», який збив пішохода та втік з місця події. Внаслідок наїзду потерпілий отримав тілесні ушкодження, від яких помер у лікарні. Про це  повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

За даними відомства, дорожньо-транспортна пригода сталась 12 січня близько 20.00 в одному з сіл Дрогобицького району. Водія-втікача вдалося затримати. Виявилось, що він керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Як попередньо встановили правоохоронці, невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на 55-річного мешканця сусіднього села, який йшов проїзною частиною дороги з велосипедом. Внаслідок наїзду чоловік отримав тілесні ушкодження, від яких, незважаючи на зусилля медиків, помер у лікарні. Водій з місця події втік.

До розшуку водія-винуватця ДТП були задіяні оперативники кримінальної поліції, слідчі та групи реагування патрульної поліції Дрогобицького районного відділу поліції. На місці події працювали криміналісти.

Правоохоронці оперативно встановили, що наїзд був скоєний автомобілем «Пежо», яким керував житель Дрогобича віком 27 років – він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Автомобіль поліцейські розшукали та вилучили на спецмайданчик, а водія затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі повідомили водію-втікачу про. За скоєне йому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.


Share this post

scroll to top