Росія атакує Львівщину: в Яворівському районі спрацювала ППО, відомо про два влучання у Львові

фото ілюстративне

У п’ятницю, 29 грудня, о 07:05 год. у Львові та області вдруге  лунають сирени повітряної тривоги. Усіх закликають терміново спуститися в укриття.

«Ракетна небезпека в областях, де оголошена тривога! Зафіксовано пуски крилатих ракет з літаків Ту-95МС!», – повідомили у Повітряних силах.

О 8:02 голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що ракети у напрямку Львівщини.

Повітряна тривога на Львівщині розпочалась о 3:00. Дрони-камікадзе летіли на область у напрямку з Волині та Рівненщини кількома групами та наближались до Львова з півночі. Пізніше очевидці повідомляли в соцмережах про вибухи в різних районах області.

О 4:17 голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що у Яворівському районі спрацювала протиповітряна оборона, деталі пообіцяв оприлюднити пізніше.

Близько 4:42 у Львові з невеликим інтервалом пролунали кілька гучних вибухів. Максим Козицький зауважив, що в області працює ППО. Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив, що відомо про два влучання в межах міста.

«Маємо інформацію про два прильоти у Львові. Більше інформації чекаємо від оперативних служб», – повідомив о 5:08 Андрій Садовий.

Пізніше у Львові було чутно ще низку вибухів. Про наслідки наразі не відомо. Згодом мер Львова зазначив, що попередньо Львівщину атакували понад 10 дронів, є загоряння у на обʼєкті критичної інфраструктури у Львові. На місці працюють оперативні служби. Інформації про жертв немає.
https://zaxid.net/news/

Share this post

scroll to top