На заході та півдні України стався збій у роботі «Київстару»

У середу вранці, 20 грудня, в «Київстару» знову виникли проблеми зі зв’язком у західних і південних регіонах України. Про це йдеться у заяві компанії.

«Зранку 20 грудня у ряді міст на заході і півдні України виникли складнощі із голосовим зв’язком і роботою мобільного застосунку «Мій Київстар». Спеціалісти компанії працюють над відновленням сервісів. Робимо все можливе, щоб усунути технічні проблеми якомога швидше. Перепрошуємо за незручності», – йдеться у повідомленні.

За спостереженнями Львівського порталу, принаймні частина користувачів «Київстару» у Львові знову не має мобільного зв’язку, мережа повністю відсутня. Відповідно, ні зателефонувати, ні ввімкнути Інтернет неможливо. Втім домашній інтернет від «Київстару» працює.

Тим часом оператор обіцяє компенсації своїм абонентам, про них повідомлять найближчим часом.

У «Київстарі» додають, що мережа наразі перебуває на етапі стабілізації після масштабної хакерської атаки, тому все ще можуть виникати короткочасні складнощі в роботі послуг.

Нагадаємо, вранці 12 грудня стався масштабний збій у роботі оператора мобільного зв’язку «Київстар». Його спричинила потужна хакерська атака.

Share this post

scroll to top