ТОП криптовалютних обмінників сьогодні

Kk0lv3_041zaX6hh6WFgcl95TUncFUXdOYw6Pe5r4n7tHrkrCeFkaO_C_cloLmbE9GfWw1mGeiYHuwSk78zRn60EFScyL98ECfsIWF2707JoJkJaqSf7Nku_1ii1hbUCvimfkUj43BhWcLzARWY6gg

Для того щоб отримувати прибуток від трейдингу криптовалют або інвестування, обов’язково знадобиться криптовалютний обмінник. Саме через такі спеціальні платформи можна безпечно та швидко оформити угоду щодо обраної валютної пари. Вибір такого сервісу — нескладне завдання, якщо знати, чому потрібно приділити увагу.

Щоб швидко вивчити пропозиції ринку та вибрати найкращий криптообмінник Тернопіль, можна скористатися послугами спеціальних сервісів. Наприклад, дуже адекватна інформація надається на сайтах порівняння, експерти яких проводять свою оцінку за низкою критеріїв. Також можна попередньо відвідати тематичні форуми з криптовалюти, трейдингу, інвестування, де вже самі користувачі відзначають плюси та мінуси різних платформ. А обмінок крипти в інтернеті чимало, тому важливо враховувати незалежну оцінку, перш ніж віддати перевагу конкретній компанії.

Чому варто використовувати криптовалютний обмінник?

Насправді займатися трейдингом можна і через інші типи сервісів. Наприклад, криптовалютні біржі. Однак у цьому випадку супутні витрати будуть на порядок більшими, адже компанії стягують комісію фактично за кожну дію користувача, включаючи обслуговування рахунку, його поповнення. Крім того, для успішної діяльності на криптовалютній біржі доведеться купувати аналітичні інструменти, які дозволять проводити угоди лише за сприятливих умов на ринку та в автономному режимі, навіть якщо користувач не на сервісі.

Інший варіант — Р2Р платформи. Проте кожна угода пов’язана з підвищеним ризиком, оскільки рівень правової відповідальності кожної зі сторін угоди дуже низький. При цьому не варто забувати про незворотність кожної транзакції з криптовалютою.

Враховуючи ці нюанси, більшість досвідчених трейдерів, а за ними й новачки, віддають перевагу саме криптовалютним обмінникам. Основні переваги використання таких сервісів полягають у наступному:

  • є можливість оперувати великою кількістю інструментів, оскільки на солідних платформах пропонується кілька сотень валютних пар;
  • умови валютного курсу та комісії досить прийнятні, дозволяють отримувати очікуваний розмір прибутку;
  • за будь-якої угоди через криптовалютний обмінник клієнт є повноцінним власником застосовуваних валют (на відміну від умов криптовалютної біржі, де прибуток можна виводити лише у вигляді певної валюти фіату);
  • висока швидкість проведення платежів — найчастіше використовується автоматичний режим обробки заявок, завдяки чому платежі проводяться миттєво;
  • високий захист безпеки даних користувачів — на це можна розраховувати лише в тому випадку, якщо обрано дійсно надійну та солідну компанію.

У криптовалютних обмінниках зазвичай пропонуються і додаткові послуги організації додаткових джерел пасивного доходу. Наприклад, можна автоматично після реєстрації користуватися програмою лояльності, що підвищує у довгостроковій перспективі прибутковість кожної угоди. Крім того, якщо компанія викликає довіру, має сенс підключити партнерку та організувати дохід, залучаючи рефералів на вибраний ресурс.

Як обмінювати крипту через обмінник?

У тому, щоб оформити угоду в потрібному напрямку, проблем не виникає навіть у новачків. Інтерфейс якісних обмінників криптовалюти ретельно продуманий, включає тільки дійсно важливі та необхідні функції.

Порядок дій виглядає так:

  • реєстрація на сервісі — для цього потрібна лише адреса електронної пошти;
  • верифікація — за бажанням клієнта, виконується з підтвердженням особистих даних, які будуть ретельно зашифровані та не надаються третім особам, верифікацію раціонально пройти, якщо планується залучати великі суми грошей при обміні, щоб мати ширші ліміти на платформі;
  • вибрати валютну пару і перевірити, чи підходять умови через калькулятор онлайн, який відображається у формі заявки;
  • вибрати способи верифікації платежів та підтвердити списання грошей із зазначеного рахунку.

Далі просто очікується зарахування грошей на рахунок, що вказаний при оформленні заявки. Весь процес забирає 3-10 хвилин.

Share this post

scroll to top