На Закарпатті затримали двох ухилянтів, які хотіли переплисти Тису на надувних «пончиках»

На Закарпатті прикордонники затримали порушників кордону, які збиралися перепливати Тису на надувних «пончиках». Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

Чотирьох осіб, які швидко рухалися у бік кордону учора близько 22:00 помітив прикордонний наряд відділення «Грушово» Мукачівського загону.

За 100 метрів від держрубежу зловмисників, двоє з яких несли надувні кола, затримали. Правопорушниками виявилися двоє неповнолітніх жителів Закарпаття, один житель Кіровоградщини та один житель Сумщини.

Підлітки, віком 15 та 16 років зізналися, що за винагороду у 100 доларів пристали на пропозицію свого односельця, провести двох невідомих їм чоловіків до річки Тиса та вказати напрям руху у Румунію.

Самі ж відчайдухи, які не розуміли на який ризик для свого життя погодилися, розповіли, що мали заплатити організаторам нічного «вояжу» на веселкових «пончиках» 5000 та 3500 тисяч доларів.

Прикордонники зазначають, що наразі особу організатора переправлення через кордон чоловіків встановлено.

Через спробу незаконного переправлення осіб через державний кордон України прикордонники направили повідомлення до Нацполіції.

Share this post

scroll to top