У Самборі затримали чоловіка, який гранатою підірвав чужий Mercedes

На Львівщині затримали 45-річного самбірчанина, який гранатою підірвав Mercedes свого знайомого та втік. Йому повідомлено про підозру. Про це повідомили у відділі комунікацій Нацполіції Львівщини.

За даними правоохоронців, вранці 30 жовтня до поліції надійшло повідомлення від 45-річного жителя міста Самбір про те, що вночі внаслідок вибуху був пошкоджений його автомобіль Mercedes, який він залишив біля одного з будинків на вулиці Івасюка у райцентрі.

Правоохоронці встановили, що автомобіль був пошкоджений внаслідок підриву гранати, ймовірно – Ф-1.

Проведеними заходами, зокрема вивчивши записи камер відеоспостереження, розташованих у рамках програми «Безпечна Львівщина», правоохоронці встановили, що до підриву автомобіля причетний житель Самора віком 45 років. Близько третьої години ночі він підійшов до «Мерседеса», розбив каменем вікно правих передніх дверей, кинув у салон гранату та після вибуху втік з місця події. Злочин був вчинений з особистих мотивів.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.194 (Умисне знищення або пошкодження майна) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід. Також правоохоронці встановлюють походження гранати.

Share this post

scroll to top