Водій швидкої, яка потрапила в ДТП у Стебнику, був п’яним

У четвер увечері, 5 жовтня, у Стебнику сталася ДТП за участі автомобіля швидкої допомоги та мікроавтобуса Citroen. Постраждали двоє людей. За даними поліції, водій «швидкої» був напідпитку. Керівник центру ектреної медицини Андрій Васько запевнив, що винуватця аварії звільнять з роботи.

Як розповіли в поліції Львівщини, увечері близько 20:20 на перехресті вул. Грушевсього та В.Великого зіткнулись швидка допомоги, якою керував 31-річний місцевий, та мікроавтобус Citroen, за кермом був 37-річний місцевий. Унаслідок події водій Citroen та медик – пасажир «швидкої» – отримали травми та були доставлені до лікарні.

Також поліцейські встановили, що водій «швидкої» керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Відкрито кримінальне провадження.

Керівник Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Андрій Васько запевнив ZAXID.NET, що центр сприятиме розслідуванню аварії та вимагатиме жорсткого покарання для винуватця. Також проводиться внутрішнє службове розслідування і найближчим часом 31-річного водія «швидкої» звільнять з роботи.

«Ми будемо вимагати максимально жорсткого реагування правоохоронців на даний випадок. Також відшкодування матеріальних збитків, як постраждалим, так і нам як установі. Наша позиція є категоричною стосовно вживання алкоголю на робочому місці», – сказав Андрій Васько.

З його слів, усіх працівників, виявлених на роботі у стані алкогольного сп’яніння, звільняють. «Протягом 2023 року у нас було два такі випадки – один медик і один водій, який спричинив ДТП учора», – додав Андрій Васько.

Актуально та оперативно у Telegram: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top