На війні загинув Роман Паракікевич з Дрогобича

Дрогобицьку громаду сколихнула ще одна сумна звістка. Під час захисту України від ворога загинув юний дрогобичанин – Роман Паракікевич.

Роман народився 18 січня 1996 року. Проживав у Дрогобичі, на вулиці Гончара. Навчався у ЗОШ №10, відтак у ВПУ №15. Працював на заводі автомобільних кранів.

24 лютого цього року Роман долучився до ЛАВ ЗСУ, служив стрільцем-снайпером 2 аеромобільного відділення 1 аеромобільного взводу 1 аеромобільної роти 1 аеромобільного батальйону ВЧ А-2120.

На жаль, 28 вересня воїн загинув, виконуючи бойові завдання з захисту України на Сєвєродонецькому напрямку фронту Луганської області. З рідних у Героя залишились батьки, сестра, бабусі.

Прибуття траурного конвою з тілом загиблого Героя очікується завтра, 3 жовтня. Час зустрічі воїна на Перехресті Героїв – 12:00. З Перехрестя Героїв домовину з тілом загиблого повезуть до села Долішній Лужок, до рідного дому загиблого, де він планував проживати. Тут проведуть парастас та чин похорону – в середу, 4 жовтня. Поховають Романа на цвинтарі в Долішньому Лужку.

Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким полеглого воїна. Вічна пам’ять Герою! Слава Україні!

Share this post

scroll to top