В Дрогобицьку міськраду пропускатимуть лише з паспортом

Виконком Дрогобицької міськради затвердив документ, який регулює порядок доступу жителів міста до приміщення ради. Положення про організацію пропускного режиму до приміщень адмінбудівлі та правил перебування громадян в адмінбудівлі виконавчого комітету Дрогобицької міської ради ухвалили 20 червня, повідомляє пресслужба ради.

«Усім громадянам надається вільний доступ до службових приміщень за наявності документу, що посвідчує особу, або за погодженням з відповідальним працівником установи (організації), з яким здійснювалось погодження, несе персональну відповідальність за дотримання відвідувачем вимог цих Правил, а також за своєчасне залишення відвідувачем адміністративної будівлі. Представники ЗМІ допускаються до адмінбудівлі за редакційним посвідченням штатного або позаштатного журналіста чи оператора», – йдеться в Положенні.

Право безперешкодного доступу мають народні депутати України, депутати міської ради, керівники та працівники комунальних підприємств та закладів міст, працівники поліції, прокуратури, СБУ, Державної податкової служби, за пред’явленням службових посвідчень.

Share this post

scroll to top