У Дрогобичі блогер нахамив військовим ТЦК, яких повернули з фронту

У Дрогобичі відеоблогер вирішив принизити співробітників Територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Він принизив бійців у той час, як вони видавали повістки. Про це повідомив військовий Роман Кириченко.

У центрі конфлікту є ВІДЕО, записане блогером. На цьому відео він демонструє неповагу та принижує військових із ТЦК, які на той момент виконували свій обов’язок — роздавали повістки на вулицях міста.

Автором відео виявився місцевий підприємець, антивакцинатор Мар’ян Чава який вже неодноразово перешкодав роботі військових. Також відомо, що відео було знято біля супермаркету Сільпо на вулиці Володимира Великого, де у згаданого “гореблогера” парфумерний магазин.

Зазначимо, цих солдатів перевели з бойової 24-ї бригади до військомату, оскільки після травм вони більше не можуть брати участь у бойових діях. Вони були активними учасниками бойових дій у Луганській області та під Херсоном.

Блогер на відео ставить військовим питання про причини їх відсутності на військовій лінії фронту, хоча на відео видно, що одного з солдатів нещодавно було поранено.

“Молода людина на відео, позбавлена одного ока, зазнала серйозних поранень, беручи участь у боях… на Луганщині та під Херсоном, чого цьому автору відео в TikTok… навіть не снилося. Цей військовий був переведений у військкомат близько тижня тому. розуміти, що переведення до військкоматів походить з бригад, тоді як поранені і військові, які мають обмеження на службу, переводяться з бригад у військкомати”, — зазначає у своєму повідомленні Роман Кириченко.

Повестка
Текст повідомлення Романа Кириченка. Фото: скріншот
Повестка
Текст повідомлення Романа Кириченка. Фото: скріншот

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top