Дрогобич та заповідник “Тустань” тепер партнери у сфері туризму

Туристично-інформаційний центр Дрогобича та заповідник «Тустань» підписали меморандум про співпрацю

Метою укладання меморандуму є встановлення партнерських відносин в сфері туризму між «Тустаню» та Дрогобичем, розвиток туристичного потенціалу регіону, співпраця щодо збереження та промоції культурної спадщини, історичних цінностей, а також збільшення потоку туристів.

Сфера туристичних послуг сьогодні суттєво впливає на економіку регіону. Туризм є підтримкою сфери господарської діяльності громади, а також і підтримкою наших ЗСУ. Оскільки доволі часто туристичні заходи, які проводимо в нашому місті організовуємо саме з благодійною метою та в допомогу воїнам. Тому важливим кроком є об’єднання зусиль та нарощення туристичного потенціалу нашого регіону для збереження та для підтримки туристичної галузі, – наголосила у вступному слові Ірина Марків.

У планах створити нові туристичні маршрути, реалізація спільних промо-акцій, проєктів для просування туристичних послуг на внутрішньому та зовнішньому ринках. Також окрему увагу зосередять на підсиленні маршруту «Соляний шлях», який об’єднав культурно-історичні пам’ятки нашого краю.

У межах реалізації Меморандуму між «ТІЦ» Дрогобича та «Тустаню» також планують запровадити програми лояльності та єдиних квитків для відвідування туристичних маршрутів та локацій регіону.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top